kuben logo

 

12. september 2016

Pressemeddelelse:

 

Rådgivningsvirksomhederne Cenergia og Kuben Management forener kræfterne

 

Rådgivningsvirksomheden Kuben Management og den rådgivende ingeniørvirksomhed Cenergia bliver per 1. oktober 2016 til én virksomhed.

Cenergia, med kontorer i Herlev, har siden 1982 haft sit fokus på højt kvalificerede rådgivningsydelser indenfor energi og bæredygtighed i byggeriet, og har en solid kundeportefølje og et omfattende netværk af samarbejdsrelationer på tværs af EU.

Kuben Management er blandt landets førende bygherrerådgivere og leverer tillige specialistrådgivning indenfor blandt andet energioptimering og bæredygtighed i det byggede miljø.

De tre ejere af Cenergia, Ole Balslev-Olesen, Peder Vejsig Pedersen og Ove Christen Mørck er meget glade for at Cenergia hermed indgår i Kuben Management, hvilket de er overbevist om vil sikre, at organisationens kompetencer kan videreføres og bringes i anvendelse i nye sammenhænge.

For Kuben Management understøtter købet af Cenergia virksomhedens vækstmålsætninger og ønsket om til stadighed at videreudvikle bredden og dybden i virksomhedens rådgivningsydelser.

Integrationen af Cenergia vil bidrage til at skærpe Kuben Managements profil som en rådgiver, der har et helhedsorienteret fokus på en bæredygtig udvikling af byggeriet.

”Matchet mellem Cenergia og Kuben Management er rigtigt fint i forhold til kompetencer, profil og kultur, så vi ser gode muligheder for at skabe synergier, både i forhold til vores rådgivning og vores drift af den samlede virksomhed”, udtaler Kuben Managements adm. dir. Ulf Christensen.

Kuben Management er en del af NRGi-koncernen og har ca. 130 medarbejdere. Virksomheden leverer økonomisk, administrativ, juridisk og teknisk bygherrerådgivning og rådgivning om energi- og driftsoptimering til almene boligorganisationer, kommuner og regioner og private bygherrer. Virksomheden har kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Odense.

NRGi-koncernen har som langsigtet mål at bidrage til en bæredygtig udvikling af det danske samfund. ”Det er glædeligt, at Cenergia nu bliver en del af NRGi-familien”, udtaler adm. dir. i NRGi Søren Sørensen. ”Virksomhedens profil flugter glimrende med NRGis ambition om at bidrage til skabe både bæredygtige bygninger, bæredygtige byer og et bæredygtigt energisystem”.

Kontaktperson:

Adm. Dir. Ulf Christensen

Kuben Management

Mobil 4144 5031

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.